SAUNA47 – VUOKRASAUNA TAMPEREELLA – VIINIKANKATU 47

Vuokrasauna Tampereen Viinikassa

Viehättävä Sauna47 -sijaitsee vain reilun kilometrin päässä Tampereen keskustasta eli Viinikankatu 47:ssä Viinikassa.
Viihtyisä ja tyylikäs saunatila soveltuu hyvin maksimissaan noin 20 henkilölle. Kalustuksessa löytyy pöydät ja tuolit sekä istuinryhmiä rennompaan oleskeluun.

Tilojen keittiöstä löytyy kylmäsäilytystilaa, jääkappeja, cooleri juomien säilyttämiseen ja Sauna 47:n keittiöstä löytyvät lasit, mukit, astiat, aterimet sekä kattaukseen astioita jopa 20 henkilölle.

Tilojen AV-varustelut kattavat videotykin ja valkokankaan sekä Genelecin -äänentoistojärjestelmän.

Saunan U-muotoisille lauteille mahtuu kerralla 12 henkilöä ja suihkuihin kerralla 4 henkilöä. Pukuhuoneesta löytyy peilit, pistorasiat, vaatenaulakot ja paljon penkkitilaa.  Lisämaksusta voit tilata myös seurueellesi pyyhkeet. Tiloista löytyy kaksi wc:tä.

Yhteydet julkisilla kulkuvälineillä

Viinikankadulle on helppo saapua vaikka julkisilla eli Tampereen kaupungin linja-autolla, linjalla numero 14 pääset suoraan Nekalaan. Linja-autopysäkki sijaitsee (Viinikankatu 42:n kohdalla). www.nysse.fi tarkemmat reittitiedot ja aikataulut. Viinikankatu 47:n kiinteistön edessä on ympärivuorokautinen ilmainen pysäköinti, joten pysäköinti Viinikankadulla on helppoa niin illalla kuin päivälläkin.

Varaa sopiva ajankohta, ja tule viettämään saunailta tai illanvieton etkot! Varauksen voit tehdä varauskalenterimme kautta, tai lähettämällä viestiä osoitteeseen varaukset@sauna47.fi tai soittamalla numeroon, p. 050 509 8710.