SAUNA47 – JUHLATILA TAMPEREELLA – VIINIKANKATU 47

Pieni juhlatila Tampereen Viinikassa

Intiimi juhlatila Sauna47:n tiloissa sijaitsee vain reilun kilometrin päässä Tampereen keskustasta eli Viinikankatu 47:ssä Viinikassa. Viihtyisä ja tyylikäs juhlatila soveltuu hyvin erilaisiin tilaisuuksiin, jos olet järjestämässä:

  • Syntymäpäiviä
  • Polttareita
  • Valmistujaisia
  • Sukujuhlia

Kalustuksessa löytyy pöydät ja tuolit sekä erilaisia istuinryhmiä rennompaan oleskeluun.

Tilojen keittiöstä löytyy kylmäsäilytystilaa, jääkappeja, cooleri juomien säilyttämiseen ja Sauna 47:n keittiöstä löytyvät lasit, mukit, astiat, aterimet sekä kattaukseen astioita jopa 20 henkilölle.

Tilojen AV-varustelut kattavat videotykin ja valkokankaan sekä Genelecin -äänentoistojärjestelmän. Lisätilauksesta voimme toimittaa myös erillisen äänentoistojärjestelmän sekä mikrofonin käyttöösi.

Yhteydet julkisilla kulkuvälineillä

Viinikankadulle on helppo saapua vaikka julkisilla eli Tampereen kaupungin linja-autolla, linjalla numero 14 pääset suoraan Nekalaan. Linja-autopysäkki sijaitsee (Viinikankatu 42:n kohdalla). www.nysse.fi tarkemmat reittitiedot ja aikataulut. Viinikankatu 47:n kiinteistön edessä on ympärivuorokautinen ilmainen pysäköinti, joten pysäköinti Viinikankadulla on helppoa niin illalla kuin päivälläkin.

Varaa sopiva ajankohta, ja tule viettämään intiimi juhlapäivä Viinikkaan. Varauksen voit tehdä varauskalenterimme kautta, tai lähettämällä viestiä osoitteeseen varaukset@sauna47.fi tai soittamalla numeroon, p. 050 509 8710.