OHEISOHJELMAT

Leikkimieliset kisailut tai vekkulit visailut sopivat kaikille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Ryhmissä tehtävä kisailusessio katkaisee kivasti kokouspäivän ja antaa mukavan jälkipelin mahdollisuuden vaikka saunalöylyjen painikkeeksi.

Leikkimieliset käytännön kisailut

Rennon letkeällä otteella vedetyt leikkimieliset kisailut sopivat kaikille. Kisailusessio toteutettuna ulkona tai sisällä, mihin vuodenaikaan tahansa, minkä ikäiselle ja kokoiselle porukalle tahansa, ovat loistavaa ajanvietettä. Kynnys pidetään matalalla ja fiilis korkealla. Minä teen ryhmät, hoidan kisojen organisoinnin, pöytäkirjan pidon ja tuon tullessani kaikki kisailuissa tarvittavat välineet.

Hinta 175€ (alv 0 %) / 1,5 h

Vekkulit visailut

Visailuissa ryhmät ratkovat tiuhaan vaihtuvia tehtäviä eri aihepiireistä. Visaileminen on todella hauskaa ja helppo toteuttaa kokoustilassa tai ulkona kauniissa luonnossa. Vekkulit visailut ovat täydellistä ajanvietettä kokouspäivän lomaan tai sen lopuksi. Minä mietin tehtävät ja organisoin koko setin, paikan, ajan ja vuodenajan mukaan. Tuo sinä mukana tietoa, taitoa ja nokkeluutta.

Hinta 175€ (alv 0 %) / 1,5 h